|
Konkretnie strażnica |
| Autor |
Wiadomość |
Thor
|
Wysłany: 2009-10-03, 13:55 Konkretnie strażnica
|
|
|
Witam, chciałbym konkretnych inforamcji otrzymac w pewnej sprawie:
1. Od czego zależy ilośc morali, tj. Czy atakując gracza z ogromnym wojskiem albo większym poziomem strażnicy, po wygranej bitwie, dostane więcej "+" do morali, czy nie robi to różnicy?
2. Za co i w jaki sposób tak naprawdę odpowiadają morale? Z moich obserwacji wywnioskowałem, że 1000,00 morali = + 100% obrony/ataku. Ale chyba tak nie jest.
3. Chciałbym się dowiedziec, na jakiej podstawie otrzymujemy ułamki Dowodzenia? Sam sądziłem, że tylko i wyłącznie zależy to od żołnierzy którzy zginęli po drugiej stronie barykady(przeciwnika), ale chyba tak nie jest.
To wszystko. Czy ktoś może podac mi odpowiedzi na moje pytania?! |
|
|
|
 |
Achmed de Ville

Pomógł: 1 raz Wiek: 24 Dołączył: 24 Gru 2008 Posty: 82 Skąd: Miasto stu mostów
|
Wysłany: 2009-10-05, 02:22
|
|
|
Morale otrzymywane/tracone za walkę jest zawsze takie samo, bez względu na różnicę sił czy wielkości.
Ilość dowodzenia na pewno zależy też w jakiś sposób od ilości wojska, które sam stracisz, ale nie wiem, w jaki sposób. |
|
 |
Thor
|
Wysłany: 2009-10-05, 23:01
|
|
|
| Achmed de Ville napisał/a: | Morale otrzymywane/tracone za walkę jest zawsze takie samo, bez względu na różnicę sił czy wielkości.
Ilość dowodzenia na pewno zależy też w jakiś sposób od ilości wojska, które sam stracisz, ale nie wiem, w jaki sposób. |
cep. Jak to jest KONKRETNIE, to ja mam wąsy... : FFFFF |
|
|
|
 |
Achaja

|
Wysłany: 2010-02-10, 13:13
|
|
|
| Thor napisał/a: | | KONKRETNIE, to ja mam wąsy... : FFFFF |
Jak na THORa przystało dodaj jeszcze brodę, młot, pas i będziesz totalnie odwzorowanym bóstwem z sag... |
|
 |
|
|